over x-talent ICT professionals

Wij zijn cloud Consultants, Pur sang.

Cloud Consultants

Onze experts worden beschouwd als ambassadeurs van X-talent; zij vertegenwoordigen X-talent bij grote aansprekende bedrijven. Ondanks dat iedereen deelneemt aan verschillende innovatieve projecten, heerst er een sterk gevoel van saamhorigheid. We werken allemaal vanuit onze hersens én vanuit ons hart en klanttevredenheid en -beleving staan daarbij voorop. Maar we geloven ook in de kracht van diversiteit: we zijn allemaal anders, en samen vormen we X-talent.

X-talent staat voor samen, samen met elkaar en samen met de opdrachtgever. Samen maken we een blauwdruk van de bestaande ICT-omgeving en brengen we de wensen en eisen in kaart. Aan de hand van deze blauwdruk stellen we een gericht advies en een roadmap op.

Na het akkoord op de voorgestelde oplossing worden het ontwerp en het migratieplan opgesteld. Vervolgens vindt er een migratie naar Azure en/of AWS plaats en worden de gekozen clouddiensten ingericht en beveiligd. Daarbij weten onze consultants precies welke middelen zij moeten gebruiken voor het beste resultaat.

Na het migreren zorgen onze consultants voor een goede overdracht naar de beheerorganisatie zodat zij alle ins & outs weten van de nieuwe omgeving.

Het verschil maken we in onze aanpak. Met persoonlijke betrokkenheid, Brabantse nuchterheid en een gezonde dosis fanatisme. Onze experts werken dan ook niet voor, maar met opdrachtgevers. Jouw wensen en eisen staan centraal, wij adviseren hoe deze kunnen worden behaald. Ben jij klaar voor de neXt step in jouw digitale transformatie?

Cloudmigratie in 6 stappen

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

    X-talent Cloud Consultants Eindhoven

    JOUW WERKPLEK?

    BEKIJK ONZE VACATURES