Wij zijn datacenter specialisten, pur sang.

Datacenter specialisten

X-talent is een echte trusted advisor. Onze relaties vertrouwen erop dat we hun vragen serieus nemen en alles doen wat nodig is om ze zo goed- en volledig mogelijk te ondersteunen. Die ondersteuning bieden we door te adviseren bij ICT-vernieuwingsprojecten en door tijdelijk technisch personeel te leveren.

Het is onze missie om onze relaties zodanig te faciliteren dat hun werk beter, soepeler, effectiever en sneller verloopt. Zo zijn ze vrij om hun aandacht en energie te wijden aan datgene wat voor hun bedrijfsvoering het belangrijkst is.

We doen dingen zo goed mogelijk. We gaan niet voor een 6 maar voor een 10. Blijvend! We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een vraag op ons en acteren daar (direct) op. Alleen volledige tevredenheid bij onze relaties is goed genoeg.

We onderscheiden ons in de Datacenter markt door persoonlijke aandacht (betrokkenheid), kennis en ervaring. We zijn in staat zijn om de vragen, waarmee onze relaties worstelen, scherp te krijgen en die vragen zo perfect mogelijk in te vullen. Het doel is een 100% match. We leveren altijd!

Door continue in onze kennis te investeren zijn- en blijven we echte specialisten op het gebied van datacenters en ICT-detachering. Wij geloven in technologie. Als partner van Microsoft, VMware, Citrix en Cisco implementeren we krachtige datacenter oplossingen bij grote organisaties. Als geen ander weten we hoe je een datacenter moderniseert en klaarmaakt voor de toekomst.

We doen dit alleen met de absolute toppers uit het vakgebied. Zij werken aan de meest uitdagende ICT-infrastructuur projecten bij organisaties als Gemeente Amsterdam, Nederlandse Spoorwegen en Fontys Hogescholen.

Roadmap

Roadmap

We stellen samen een roadmap op naar de toekomst. Je krijgt een helder inzicht in de wensen en behoefte van de organisatie en de te verbeteren datacenter componenten. We vertalen dit naar passende oplossingen

Implementatie

Implementatie

Onze ervaren consultants richten het voor u in en zorgen ervoor dat het feilloos werkt.

Training

Training

We zorgen ervoor dat de beheerders worden getrained en begeleid in het gebruik van de nieuwe omgeving.

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

JOUW WERKPLEK?

BEKIJK ONZE VACATURES