over x-talent ICT professionals

Wij zijn ICT Consultants, Pur sang.

ICT Consultants

Onze experts worden beschouwd als ambassadeurs van X-talent; zij vertegenwoordigen X-talent bij grote aansprekende bedrijven. Ondanks dat iedereen deelneemt aan verschillende innovatieve projecten, heerst er een sterk gevoel van saamhorigheid. We werken allemaal vanuit onze hersens én vanuit ons hart, en klanttevredenheid en -beleving staan daarbij voorop. Maar we geloven ook in de kracht van diversiteit: we zijn allemaal anders, en samen vormen we X-talent.

Als geen ander weten we hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom leveren we alleen de absolute toppers uit ons vakgebied die zowel beschikken over diepgaande technische kennis als over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Talentontwikkeling is daarbij een van onze drijfveren. We bieden mogelijkheden om hun technische kennis en communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen zodat ze kunnen groeien naar een rol als Azure- of AWS Solutions Architect. Een uitgebreid studieplan, het organiseren van kennissessies en workshops maken daar onderdeel van uit.

Het verschil maken we in onze aanpak. Met persoonlijk betrokkenheid, Brabantse nuchterheid en een gezonde dosis fanatisme werken we uitsluitend volgens een bewezen aanpak die door Microsoft en Amazon wordt ondersteund. Dat geeft onze klanten de zekerheid die ze nodig hebben.

Roadmap

We stellen samen een roadmap op naar de toekomst. Je krijgt een helder inzicht in de wensen en behoefte van de organisatie en de te verbeteren datacenter componenten. We vertalen dit naar passende oplossingen.

Implementatie

Onze ervaren consultants richten het voor u in en zorgen ervoor dat het feilloos werkt.

Training

We zorgen ervoor dat de beheerders worden getraind en begeleid in het gebruik van de nieuwe omgeving.

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

JOUW WERKPLEK?

BEKIJK ONZE VACATURES