Maak kennis met onze Recruiter Yael!

Yael Lubbers

Hoi! Ik ben Yael Lubbers en sinds 1 september vervul ik de rol van Recruiter bij X-talent! Ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar en woon momenteel zelfs naast het PSV-stadion. Dat betekent dat ik alleen de straat hoef over te steken om op kantoor aan te komen! Wat erg goed uitkwam aangezien ik op mijn tweede dag al koffie over mezelf heen had gegooid…

Ik ben in februari afgestudeerd van de Master Organization Studies en daarvoor heb ik mijn HBO Human Resource Management afgerond. In mijn vrije tijd sport ik graag, doe ik leuke dingen met vrienden en hou ik wel van een feestje in het weekend (helaas moet ik door Corona die hobby even opzijzetten…).

Heerlijk ontvangst

Toen ik in september startte bij X-talent ben ik ontzettend fijn ontvangen. Ik voelde mij meteen al op mijn plek en had het gevoel dat ik er al jaren werkte. Mijn collega’s zijn enorm gezellig en ook in voor een grapje, de perfecte werksfeer als je het mij vraagt! Het duurde niet lang voordat ik kennismaakte met de X-talent eettradities, waaronder de woensdag-Saoto-soep en uiteraard de bananensoezen op verjaardagen. Gelukkig kan dat eraf gesport worden met een potje tafelvoetbal 😉

X-talent is voor mij het perfecte bedrijf, omdat er allereerst een hele fijne en informele werksfeer hangt. Maar daarnaast wordt er ook echt gekeken naar wat het beste is voor de medewerkers. De ontwikkeling en het welzijn van X-talent medewerkers staat hoog in het vaandel en dat maakt dat het voelt als een familiebedrijf.

Hopelijk snel weer naar kantoor

Jammer genoeg heb ik maar 1 maand op kantoor kunnen meemaken, maar in die maand heb ik gelukkig mijn leuke collega’s al goed kunnen leren kennen. In deze tijden is het toch even aanpassen, maar ik “zie” mijn sales collega’s gelukkig wel elke ochtend tijdens onze Teams stand-up waar we alle lopende zaken bespreken.

Ik kan in ieder geval niet wachten om weer op kantoor te zitten met mijn collega’s!

 

« Terug naar overzicht

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.