ict expertise x-talent

Laat technologie voor je werken.

X-talent ondersteunt organisaties met lacunes in ICT-expertise door de inzet van hoogopgeleide en ervaren ICT-professionals, specifiek in het domein van ICT-infrastructuur en cloudmigratie. We begeleiden apps en data naar het cloudplatform van Microsoft (Azure) en Amazon (AWS) waarbij we ons nadrukkelijk richten op de innovatie van de digitale werkplek. We ondersteunen onze klanten in het hele proces: van advies en inrichting tot en met applicatiebeheer. Het resultaat? Een digitale werkplek die snel, toegankelijk, veilig en betrouwbaar is, zodat u overal en altijd kunt blijven werken.

Expertise­gebieden

We helpen organisaties om steeds voorop te lopen door de inzet van slimme technologie.

Organisaties willen ICT als dienst aanbieden en naar gebruik voor laten betalen. Daar is een flexibele en schaalbare infrastructuur voor nodig. Je doet dat door alle datacenter onderdelen te virtualiseren en beheertaken te automatiseren.

› Lees meer

Volgens marktonderzoekers gaat vrijwel iedere organisatie binnen twee jaar over naar een cloud-gebaseerde e-mailoplossing. Samenwerken nieuwe stijl noemen we dat. Met e-mail, agenda, chat en delen van documenten, volledig in de cloud.

› Lees meer

Organiseer, vereenvoudig en automatiseer zoveel mogelijk beheertaken met slimme tools van Microsoft, VMware en PuppetLabs. Met of zonder (hybride) cloud. (Organiseer handmatige, tijdrovende en foutgevoelige beheertaken.)

› Lees meer

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

JOUW WERKPLEK?

bekijk onze vacatures