ict expertise x-talent

Laat technologie voor je werken.

Wij geloven in de cloud en alles wat deze te bieden heeft. Bedrijfsprocessen efficiënter maken, betere samenwerking tussen collega’s en een snellere time-to-market. Misschien wel precies die dingen die jouw organisatie nodig heeft om de concurrentie een stapje voor te zijn. Samen gaan we voor de digitale transformatie die jouw organisatie wendbaar maakt en kansen geeft om sneller te groeien dan ooit te voren. Onze Cloud Consultants leveren hierbij ondersteuning door het geven van gericht advies, het opstellen van roadmaps en het inrichten en beveiligen van de digitale omgeving.

Expertise­gebieden

We helpen organisaties om steeds voorop te lopen door de inzet van slimme technologie.

Neem je ICT mee de lucht in! Niet letterlijk natuurlijk, maar met slimme cloudoplossingen. Cloudoplossingen die werknemers slimmer laten werken, bedrijfsprocessen efficiënter maken en zorgen voor een snellere time-to-market.

› Lees meer

Een werkplek die altijd en overal bereikbaar is, ongeacht of je thuis aan de keukentafel werkt of achter je bureau op kantoor zit. Jouw werkplek afgestemd op jouw behoeften.

› Lees meer

Niet alleen de (digitale) werkplekbehoeften veranderen door de wervelwind van de moderne tijd, ook de wensen en behoeften op het gebied van samenwerking staan continu in beweging. Agile, Scrum, DevOps: allemaal termen waar we niet meer omheen kunnen.

› Lees meer

Applicaties sneller, veiliger en gemakkelijker laten werken door slimme technieken vanuit de cloud. Applicaties voor jou laten werken middels opensource software en op maat ingerichte containers binnen bijvoorbeeld Kubernetes of Docker.

› Lees meer

Hoe zorg je voor de beste digitale weerbaarheid van jouw bedrijfsmiddelen? Een goede beveiliging is belangrijker dan ooit nu securityrisico’s steeds groter worden. Nieuws over cybercrime is niet meer weg te denken uit het moderne medialandschap.

› Lees meer

Overal om ons heen wordt data verzameld. En deze data is vooral voor organisaties een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsmiddelen. Want wie de juiste data verzameld over klanten, weet deze het beste te bedienen.

› Lees meer

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

Kantoor X-talent

JOUW WERKPLEK?

bekijk onze vacatures