Case Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam voert grote en complexe mailmigratie uit.

Grootschalige migratie naar samenwerken in nieuwe stijl.

In het kader van haar ICT visie, is de Gemeente Amsterdam bezig met een programma waarin gezamenlijke ICT infrastructuur en een digitale werkplek worden geïntroduceerd.  Zo kan ook de Gemeente Amsterdam samenwerken in de nieuwe stijl.

De Gemeenste Amsterdam migreert circa 15.000 werkplekken naar een Windows 7/ Citrix omgeving. Deze migratie vindt plaats onder leiding van het Programma ICT Centraal. Met een migratie van 15.000 werkplekken, is dit één van de grootste en meest complexe migratie ooit in Nederland uitgevoerd.

Een messaging Consultant van X-talent heeft, met behulp van de Quest Migration Manager, een grootschalige Exchange migratie uitgevoerd. De migratie betrof verschillende stadsdelen die parallel zijn uitgevoerd naar een omgeving van circa 25.000 mailboxen.

Het eindresultaat van deze grootschalige migratie is dat alle medewerkers een flexibele werkplek hebben gekregen die onafhankelijk is van tijd, locatie en platform. Zo werkt de Gemeente Amsterdam samen in geheel nieuwe stijl.

Ook hulp nodig bij een grootschalige migratie?

Neem contact op

« Terug naar overzicht

Meer informatie?
Wij bellen je graag terug.

over x-talent ICT professionals

Software-defined datacenter

Lees meer