Welke cloudoplossing past het beste bij uw organisatie?

Cloud Comparison is een gratis tool van Rightscale voor het vergelijken van de kenmerken van de public cloud. Selecteer gemakkelijk uw wensen om te bepalen welke cloudoplossing het beste aansluit op uw behoeften.

Cloudmigratie met een succesvolle kick- start!

Miha Kralj werkt bij Accenture Strategy en adviseert bedrijven bij cloudmigraties. Op Infoworld.com schrijft hij een artikel over vier fundamentele zaken die een snelle start van een cloudmigratie bevorderen:

  1. Netwerk en connectiviteit: de cloud als een ​​logische uitbreiding van uw datacenter
  2. Beveiliging: goedkeuren en whitelisten van clouddiensten die uw vertrouwelijke gegevens hosten
  3. Monitoring en operaties: uitbreiding van monitoring van het conventionele datacenter naar een cloudomgeving
  4. Authenticatie en machtiging: de juiste controle om toegang te krijgen tot apps en services

Lees hier het artikel van Miha Kralj op Infoworld.com.

Case: nieuw SQL landschap voor Provincie Noord-Brabant

Een Microsoft SQL consultant van X-talent heeft een technisch ontwerp en migratieplan gemaakt voor een nieuw SQL landschap bij Provincie Noord-Brabant. Doordat er is gekozen voor SQL Server 2016, is het mogelijk om de komende jaren te blijven innoveren met nieuwe applicaties. Door de expertise van onze consultant verliep het project voorspoedig en kan het ICT-fundament voldoen aan de ambities van de provincie om innovatief te blijven in haar positie. Lees hier de volledige casebeschrijving.

Geslaagd voor 70-533 examen!

Wederom zijn twee consultants van X-talent geslaagd voor het examen 70-533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions. Niet alleen hebben ze hiermee een nieuw examen behaald, maar ook de MCSE Cloud Platform and Infrastructure certificering. Gefeliciteerd Roland en Piet!

Opnieuw NEN 4400-1 succesvol doorstaan

Onlangs hebben wij opnieuw onze NEN 4400-1 audit van CROP certificering goed doorstaan en de SNA certificering veilig gesteld.

X-talent is verhuisd!

Met ruim 40 medewerkers zijn we uit ons jasje gegroeid. Per 19 mei 2017 vind je ons aan de Frederiklaan 10e in Eindhoven. Gelegen in het PSV stadion, een flitsend kantoor in het pand van Kick Offices, pal onder Café de Verlenging aan de westkant van het stadion. Op een steenworp van de binnenstad met een parkeergarage voor de deur.